Pariskunta tapasi juomapelin äärellä – mies yllätti kosinnalla samassa tilanteessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen pariskunta osoittaa tuoreella videolla, ettei romantiikka ole suinkaan kuollut. 31-vuotias Bryan Cross päätti nimittäin kosia 27-vuotiasta Chelsea Maloneyta sen harrastuksen äärellä, joka toi heidät alunperinkin yhteen.

College-jalkapalloa fanittavat Bryan ja Chelsea tapasivat toisensa vuonna 2010 Floridan yliopiston peräkonttijuhlissa. He pelasivat toisiaan vastaan Flip Cup -nimellä tunnettua juomapeliä, jossa tarkoituksena on juoda olut ja kääntää tuoppinsa mahdollisimman nopeasti. Pelin jälkeen Chelsea ja Bryan vaihtoivat puhelinnumeroita.

– Tallensin hänen numeronsa nimellä ”Flip Cup -poika”, sillä en muistanut hänen nimeään. Hän puolestaan tallensi minut nimellä ”peräkonttityttö”, Chelsea Maloney paljasti Inside Edition -sivustolle.

Jalkapallopeliin treffit sopinut pari alkoi seurustelemaan, ja lopulta Bryan päätti kosia Chelseaa. Tämä tapahtui tietenkin Flip Cup -pelissä. Chelsean tyhjennettyä ja käännettyä tuoppinsa sen alta paljastui yllätys kosinnan muodossa.

Chelsea vastasi bryanin kysymykseen myöntävästi. Hauska kosimistilanne ikuistettiin sittemmin Youtubessa jaetuksi videoksi.

– Tapasimme Floridan yliopiston peräkonttijuhlissa Flip Cup -pelin äärellä. Kosiminen ei siis olisi voinut olla täydellisempi, Chelsea hehkutti.