Ariana Grande murtui kyyneliin Manchesterissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Granden konsertissa tapahtuneen terrori-iskun uhreille ja heidän perheilleen kerättiin eilen rahaa isossa One Love Manchester -hyväntekeväisyyskonsertissa. Konsertti oli menestys, ja tapahtumassa onnistuttiinkin keräämään peräti 2,5 miljoonaa euroa.

Ariana Granden lisäksi konsertissa esiintyivät muun muassa Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry ja Miley Cyrus. Kaikilta tähdiltä nähtiin todella koskettavia esityksiä ja tähdet pitivät liikuttavia puheita yleisölle. Ariana Granden esittämä One Last Time -kappale oli kuitenkin kaikista esityksistä herkin, ja sai Grandenkin kyyneliin.

YouTube-videolla nähdään miten Ariana Grande esittää hänen One Last Time -kappaleensa. Kaikki konsertissa esiintyneet tähdet ovat tulleet lavalle naisen taakse tukemaan Ariana Grandea ja kuuntelemaan esitystä. Ariana Grande on koko ajan liikuttumassa kyyneliin kun kaikki artistit ja fanit laulavat hänen kappalettaan hyväntekeväisyyskonsertissa.