Steven Tyler paljasti rutiininsa ennen keikkaa – outo rituaali fanitapaamisissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aerosmithin laulaja Steven Tyler on 69-vuotias, mutta edelleenkin tulikuuma ja suosittu rokkari. Aktiivisesti maailmaa bändinsä kanssa edelleen kiertävä mies on nyt paljastanut, kuinka hän valmistautuu keikoille. Tapa on sellainen, josta moni tosifani haaveilee.

– Lämmitän joka ilta ennen keikkaa spesiaalimuffinsseja. Lisäksi yritän pussata mahdollisimman useaa tyttöä esimerkiksi fanitapaamisissa, Steven Tyler kertoo Associated Pressin toimittajalle.

Mies suuteloi keskimäärin 20-30 naisen kanssa ennen lavalle astumista. Steven Tyler on toiminut muusikkona vuodesta 1969. Hän on ehtinyt tehdä urallaan kaiken, mitä aito ja oikea rocktähti voi. Mies on ollut myös American Idolissa tuomarina.