Lasiseinäiset hotellihuoneet Merenkurkun saaristoon – silmiähivelevä merimaisema sängystä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasan lähistöllä Raippaluodon kärjessä sijaitseva Kalles Inn on esitellyt lasiseinäiset Prisma-hotellihuoneensa, joissa majoittujat voivat kokea Merenkurkun karun kauniin saaristomaiseman suoraan moottoroidusta sängystään.

Lasiseinäisiä hotellihuoneita on aiemmin nähty muun muassa Lapissa, jossa niistä on voitu ihastella tunturimaisemia ja revontulia. Nyt samanlaisia löytyy myös hieman etelämpää.

Kalles Inn sijaitsee aivan Suomen läntisessä kärjessä, joten sieltä avautuu silmiähivelevä näky merimaiseman lisäksi myös auringonlaskuihin. Alueen ainutlaatuisuutta korostaa, että Merenkurkun saaristo on valittu vuonna 2006 Unescon maailmanperintökohteeksi.

Kalles Inn, Prisma
Kalles Inn, Prisma

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat