Kissa laulaa omistajansa kanssa: ”Jos sul lysti on”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen osaa varmasti ulkomuistista lapsuudesta tutun Jos sul lysti on -nimisen laulun, jonka aikana lapset taputtivat käsiään yhteen lystin näyttämisen merkiksi. Nyt videolla nähdään eräs hyvin lystikäs kissa, joka maukuu omistajalleen merkiksi hauskanpidosta.

Nainen on kuvannut videolle suloista sängyllä makoilevaa kissaansa, joka on yhtynyt naisen lauluun. Nainen laulaa lemmikkinsä kanssa Jos sul lysti on -laulua, johon kissa osaa lisätä oman maukumisensa aina juuri oikeaan kohtaan sävelmää.

Pari vuotta sitten sosiaalisessa mediassa ihastutti viraalihitiksi noussut kissa, joka lauloi omistajansa kanssa samaa laulua. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että kyseinen kissa on saanut kilpailijan, koska niin hurmaava maukuja videolla on kyseessä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat