100 ihmistä paljasti seksisessioidensa oudoimman paikan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä kiihottuu seksin harrastamisesta julkisella paikalla kiinni jäämisen pelon tuoman jännityksen vuoksi. Osa ei välttämättä kiihotu itse jännityksestä, mutta ajautuu tunteiden vietäväksi eikä pysty hillitsemään himojaan vaikka joku muu saattaisikin keskeyttää tilanteen.

Nyt sata ihmistä kertoivat kameran edessä, että mikä on oudoin paikka, jossa he ovat harrastaneet seksiä. Kerroimme aiemmin kyselystä, jonka mukaan julkisista paikoista yleisimpiä sekstailupaikkoja ovat puisto, uimaranta, julkiset wc-tilat, parkkipaikat, työpaikat ja pukuhuoneet. Videolla esiintyvillä ihmisillä oli kuitenkin tähän listaan muutama lisäys.

Haastatteluun suostuneet ihmiset kertoivat harrastaneensa seksiä kuistilla, biljardipöydällä ja elokuvateatterissa. Osa ihmisistä oli uskaltautunut petipuuhiin myös hieman hiljaisemmissa paikoissa kuten museoissa ja taidegallerioissa.