Raju romahdus takana – Amanda Bynes haluaa nyt palata näyttelijäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsitähtenä ansioikkaasti uraa luoneen näyttelijä Amanda Bynesin elämä ajautui taannoin syöksykierteeseen päihteiden ja mielenterveysongelmien vuoksi. Nyt nainen on tehnyt televisioesiintymisen ensimmäistä kertaa neljään vuoteen. Hän haluaa takaisin näyttelijäksi.

Näyttelijä Amanda Bynes supstui Diana Madisonin haastateltavaksi Good Morning America -ohjelmassa. Amanda paljasti muun muassa lopettaneensa päihteiden käytön kolme vuotta sitten ja suunnittelevansa oman vaatemalliston julkaisemista. Lisäksi Bynes kertoi haluavansa takaisin näyttelijäksi.

– Ikävöin näyttelemistä ja minulla on sinulle yllättävää kerrottavaa: Aion aloittaa näyttelemisen uudestaan. Haluan esiintyä televisiossa, Amanda Bynes sanoi yllättäen.

Amanda Bynesin alamäki alkoi ensin Twitterissä sekoilemisesta. Sitten näyttelijä pidätettiin huumausainerikoksista ja passitettiin lopulta laitoshoitoon mielenterveysongelmien vuoksi. Nainen ei kuitenkaan syytä Hollywoodin luomia paineita ongelmistaan, vaan ottaa täyden vastuun tekemisistään.