Pastori varoittaa: ”Fidget Spinner avaa portin Saatanalle!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Paraguaylainen pastori Juan Mariano Avalos on nyt varoittanut kaikkia maailman kansalaisia suosikkilelu Fidget Spinnerin käytöstä. Uskonnollisen johtajan mukaan sormien välissä pyörivä lelu avaa yksisuuntaisen portin paholaiselle.

Mirror-lehti on uutisoinut eteläamerikkalaisen pastorin väittäneen, että Fidget Spinnerin avulla on mahdollista kutsua saatanallisia voimia. Syynä on se, että lelulla leikkiessä tekee sormilla niin sanotun paholaisen merkin. Hänen mukaansa lasten on lopetettava välittömästi pahuuden portit avaavalla lelulla leikkiminen.

Pastorin varoituksia ei ole otettu avosylin vastaan sosiaalisessa mediassa. Videon katsojat ovat kommentoineet, että heidän tulee seuraavalla kerralla kahvia juodessa varoa, että eivät vahingossakaan pane sormiaan saatanalliseen asentoon demoneiden kutsumiseksi.