Pixie Lott rannalla – tätä vartaloa kelpaa esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen laulajatar Pixie Lott on tehnyt viime vuosina kovaa nousua varsinkin kotimaassaan. Poptähti on valloittanut konsertti- ja festarilavoja myös manner-Euroopassa, mutta A-sarjan megatähdeksi hänellä on vielä matkaa.

Pixie on kuvattu viime aikoina ajoittain nauttimassa elämästään esimerkiksi rannalla bikineissä. Parhaillaan Pixie viettää hyvin ansaittua lomaansa Ibizalla monien muiden julkkisten tavoin. Yllään hänellä oli paitsi runsaasti juhlamieltä myös vihreä uima-asu.

25-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuran lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Pixien debyyttisingle Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi. Vuonna 2010 Lott toimi hetken myös X Factor -ohjelman tuomarina.

Splash
Splash
Splash
Splash