Miss Kolumbia rannalla – tästä ei bikinivartalo enää parane!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen Ariadna Gutierrez nousi taannoin julkkikseksi, kun hänet kruunattiin Miss Kolumbiaksi ja sen jälkeen Miss Universumiksi. Minuutin päästä tosin selvisi, että todellisuudessa hän olikin Miss Universumin ensimmäinen perintöprinsessa. Hän on siis virallisesti yksi maailman kauneimmista naisista.

Nyt Ariadna Gutierrez on kuvattu lekottelemassa rannalla Floridan Miami Beachilla, jossa hän keikisteli vaaleanpunaisissa bikineissä.

Miss Kolumbian fanit ovat olleet innoissaan Ariadnan saavutuksista Miss Universe-kisaskandaalin jälkeen. Menestyksensä myötä kaunotar sai roolin XxX: Xander Cagen paluu -toimintaelokuvasta Vin Dieselin rinnalla. Missikisassa sattunut kruunausmoka ei ole lannistanut Gutierrezia ja hänen uransa näyttelemisen parissa näyttää lähteneen nousuun.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat