Hurja kiinteistö myynnissä: ”Puolustusvoimien 152 mm rannikkotykki”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on ollut viime vuosina myynnissä monia mielenkiintoisia kiinteistöjä vesitorneista lähtien, mutta nyt kaupataan todennäköisesti erikoisinta kiinteistöä vuosiin. Myynnissä on nimittäin käytöstä poistettu 152 mm rannikkotykki tontteineen Rankin saarelta Kotka liepeiltä.

Rannikkotykin hintapyyntö on 199.000 euroa. Kiinteistön kooksi kerrotaan oheistiloineen 100 neliömetriä ja sen kerrotaan olevan mahdollista kunnostaa lomasunnoksi tai sijoituskäyttöön.

– Harvinainen tilaisuus ostaa upeasta Rankin saaresta omaksi vanha puolustusvoimien käytöstä poistettu 152 mm rannikkotykki sekä tontti. Saaristopalveluiden keskeltä. Kotkan Saaret tarjoaa kauniit puitteet mahtavine meri-alueineen, harvinaisen upeat saaristokohteet, kuten Rankin, ilmoituksessa kerrotaan.