Natalia Borgesin bikinipeppu sai erikoiskohtelua rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi viime vuonna useita kertoja paparazzien tähtäimiin.

Nyt Natalia kuvattiin rannalla Miamissa, jossa aurinkorasvan levittäminen on luonnollisesti ensiarvoisen tärkeää. Siihen mallikaunotar sai tällä kertaa apua, sillä hänen miesseuralaisensa ryhtyi levittämään bikinipepulle aurinkorasvaa paparazzin kuvatessa toimituksen.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.