Solar Soundin ohjelma valmis – nimekäs tähtikaarti Suomesta ja ulkomailta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella 28.-29. heinäkuuta järjestettävän Solar Sound -festivaalin ohjelma on nyt valmis. Viidennettä kertaa järjestettävän kaupunkifestivaalin esiintyjälista täydentyi kolmella kotimaisella hiphop -artistilla, kun jo valmiiksi nimekkääseen joukkoon liittyivät myös JVG, Gettomasa ja Gabriel Lion.

Solar Sound festivaalin pääesiintyjinä nähdään maailman suosituimpiin elektronisen musiikin artisteihin lukeutuva norjalainen tuottaja-DJ Alan Walker, romanialainen dance-pop artisti Inna sekä yhdysvaltalainen, LMFAO-kollektiivista tunnettu Redfoo.

Kotimaista tähtiosaamista tuovat juuri paluun tehnyt Pikku G, Suomen suosituin poptähti Antti Tuisku, Koko Kesä -hitillään soittolistoja dominoiva Mikael Gabriel, hiljaiselon jälkeen paluun tehnyt Aste sekä Antaudun-albuminsa juuri julkaissut Reino Nordin. Tapahtumassa nähdään myös Evelina, Pete Parkkonen, Petri Nygård, Mäkki & Kube sekä Solosen, Kosolan ja X-miehen muodostama Lyömättömät.

Festivaalin lipunmyynti on käynyt kiivaana, ja kahden päivän Stara VIP -liput on jo loppuunmyyty. Stara VIP -alueella tulee olemaan esillä maailmallakin palkittu pohjalainen Kyrö Distillery. Lippuja myydään Tiketissä ja Lippupisteessä. Solar Sound Festival tavoittelee kesän 2017 festivaalille ja oheistapahtumiin yhteensä noin 19.000 kävijää.