Uimapuku oli alkusoittoa – karvajalkaiset legginsit tulevat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailma kauhisteli äskettäin naisten karvaista uimapukua, vaikka tasa-arvon nimissä jatkuvasti vaaditaan neitokaisille yhtäläisiä oikeuksia kulkea yläosattomissa tai yhtä karvaisena kuin miehet.

Geenien vuoksi naisille harvoin kasvaa yhtä paljon karvoitusta kuin urossukupuolen edustajille. Miehille ei samasta syystä kasva välttämättä yhtä suuria rintoja kuin naisille. Nyt – tasa-arvon nimissä – markkinoille on tullut legginssit, jotka muuttavat naisten jalat yhtäläisiksi runsaammalla karvoituksella varustettujen miesten raajojen kanssa.

Legginssien printti saa jalat näyttämään varsinaisilta luolamiehen jaloilta. Mikäpä siinä, jos tykkää. Suurin osa naisista haluaa kuitenkin mukavuussyistä pitää kesäjalkojensa ihon karvoituksesta vapaana. Mikäli haluaa olla samalla viivalla runsaammasta säärikarvoituksesta nauttivien kanssa, voi karvajalkalegginssit tilata Contradon nettikaupasta. Firma luo vaatteita likimain millä tahansa muullakin printillä.