The Rockin serkku tähden stunttimiehenä – hämmästyttävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson tunnetaan kovasta fyysisestä kunnostaan, mutta kaikkia stuntteja hänkään ei suorita elokuvissaan itse. Onneksi apuna on kuitenkin mies, jonka kanssa The Rockilla on melkoinen yhdennäköisyys.

Johnsonin sijaisnäyttelijänä toimii hänen serkkunsa Tanoai Reed. Mies jakoi toimintatähden syntymäpäivänä Instagramissa kuvasarjan, josta ilmenee kuinka samannäköisiä serkukset ovatkaan.

– Toivottavasti näytän yhtä hyvältä kuin sinä täyttäessäni 45 puolentoista vuoden päästä. Kiitoksia hyvänä esimerkkinä toimimisesta itseni lisäksi polynesialaiselle nuoriolle, kuten myös jokaiselle nuorelle, naiselle ja aikiselle miehelle ympäri maailman, Reed kirjoitti.

Tanoi Reed on toiminut Johnsonin sijaisnäyttelijänä muun muassa Fast and Furious -sarjassa ja tulevassa Jumanji: Welcome to the Jungle -elokuvassa. Lisäksi hän työskennellyt stunttimiehenä elokuvissa, kuten The Avengers ja Star Trek: Into Darkness.

 

https://www.instagram.com/p/BTmPf2fA7rH/

https://www.instagram.com/p/BF-nWXjP9ti/

Working on our Cirque du Soleil performance @stuntmanjae

A post shared by Tanoai Reed (@samoanstuntman) on