Jysärissä juhli 15 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidettä kertaa Himos Parkissa järjestetty ysärifestivaali Jysäri keräsi kahden päivän aikana 7. – 8. heinäkuuta juhlijoita yhteensä 15.000. Yleisö oli panostanut pukeutumiseen ja muuhun juhlarekvisiittaan, joten paikalla oli ysäritunnelmaa luomassa myös runsas väriloisto.

Helteisessä säässä vietetyssä Jysärissä koettiin Neon2-yhtyeen paluukeikka, hikisen hurmokselliset bileet Movetronin tahdissa ja DJ Matti Airaksisen tämän vuoden ainoa esiintyminen. Kansainvälisistä tähdistä tapahtuman vetonaulat olivat perjantain kliimaksin tarjonnut Aqua sekä yleisön villinneet Daze ja La Bouche.

Spesiaalina ohjelmanumerona tapahtuma tarjosi nostalgiaa vuoden 1995 lätkäfinaalin muodossa, jota seurasi Himos Areenan screeniltä yhteensä 500 katsojaa kannustaen Suomen jälleen voittoon.

– Tapahtumassa on paljon vakioasiakkaita, jotka ovat olleet mukana jokaisessa Jysärissä. Puku- ja rekvisiittaloisto tekee tapahtumasta kuin iloisen karnevaalin. Tänä vuonna säänhaltija oli suosiollinen, aurinko paistoi ja lämpötila hipoi hellelukemia, kommentoi tuottaja Sari Salonen.