Keleigh Sperry bikineissä – otti isosiskot mukaan rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittain mallimarkkinoille tulee vain rajallinen määrä uusia todellisia haastajia, ja tänä vuonna eräs heistä on Keleigh Sperry. Hän on tullut tunnetuksi Miles Tellerin tyttöystävänä, mutta sittemmin on lunastanut paikkansa paparazzien tähtäimissä myös itse.

Nyt Keleigh on kuvattu nauttimassa rantaelämästä yhdessä perheensä kanssa. Hänellä oli nimittäin mukanaan sekä äitinsä Merry että myös kaksi vanhempaa siskoaan, Erin ja Dana.

24-vuotias yhdysvaltalainen mallikaunotar kuvattiin nauttimassa täysin rinnoin auringosta rannalla Miamissa, Floridassa. Uhkea kaunotar ei upeita kurvejaan piilotellut. Keleigh Sperry voi näiden paparazzikuvien perusteella olla parhaillaan nousemassa mallimaailman seuratuimpien bikinikaunotarten joukkoon.

Splash
Splash
Splash
Splash