Rihannan asento vesiskootterissa ällistyttää – mistä tämä johtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti Rihanna kuvattiin 8. huhtikuuta 2011 ajelemassa vesiskootterilla Barbadoksen vesillä. Tapaus ei tuolloin saanut kovinkaan suurta huomiota, mutta tilanne muuttui nyt, yli kuusi vuotta myöhemmin, kun Rihannan fani huomasi kuvassa erikoisen yksityiskohdan.

Rihanna nimittäin ajoi vesiskootterilla jalat ristissä, eli kaikkea muuta kuin normaalissa asennossa. Fanin ihmetteli asiaa Twitterissä, ja päivitys lähti leviämään valtavalla nopeudella sosiaalisessa mediassa. Se sai yli 200.000 tykkäystä ja 70.000 uudelleen twiittausta. Somessa ihmetellään parhaillaan näkyä ja pohditaan miksi Rihanna oli tässä asennossa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat