14-vuotias Tobias teki koulussa sohvapöydän – nyt tilauksia satelee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoolainen 14-vuotias Tobias Puukko teki taannoin koulun teknisen työn tunnilla äitinsä suosituksesta sohvapöydän, josta tuli poikkeuksellisen hieno. Hänen äitinsä Anne Puukko julkaisi pöydästä kuvan sosiaalisessa mediassa, jossa pöytä sai nopeasti jättisuosion.

Sosiaalisen median merkitys paljastui nopeasti, sillä ihmiset ryhtyivät kyselemään josko heki saisivat tilattua samanlaisen pöydän. Tobias päätti ryhtyä veljensä kanssa toimeen, ja nyt Puukon Paja on perustettu. Tarkoituksena on tehdä kesäpuhteina sohvapöytiä.

– Tuotanto on nyt polkaistu käyntiin. Pöydän halkaisija 49 cm ja korkeus 43 cm. Pöytälevy on mäntyä. Hinta 95 eur + toimituskulut. Toimitusaika on tällä hetkellä n. 5-8 viikkoa. Muita kokoja tehdään tilauksesta, poikien pajan Facebook-sivulla todetaan.