Natalia Borges bikineissä – ja aviomiehen lihakset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi viime vuonna useita kertoja paparazzien tähtäimiin.

Natalia Borges ja hänen aviomiehensä Michael Satsky ovat parhaillaan lomailemassa Miamissa, jossa heidät kuvattiin nyt rannalla yhdessä. Silmänruokaa riitti sekä miehille että naisille, koska aviomiehen lihaksikas vartalo kiinnitti varsinkin naisten huomion.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash