Näyttelijäkomistus riisui Instagramissa – naiset sekosivat tästä vartalosta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus Liam Hemsworth on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ihmissuhteidensa merkeissä, sillä hän erosi poptähti Miley Cyrusista vuonna 2013, mutta pari palasi äskettäin yhteen ja saman tien huhut julkkisparin salahäistä lähtivät leviämään.

Nyt Liam on tarjonnut miljoonille naisfaneilleen herkkua riisumalla Instagramia varten. 27-vuotias komistus julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan itsestään pelkissä pienenpienissä uimahousuissa. Kuva sai nopeasti valtavan suosion ja tähän mennessä siitä on tykätty jo lähes 400.000 kertaa. Luonnollisesti myös fanien kommentit ovat pääosin ylistäviä.

Here's to ice baths and flexing in tiny shorts

Henkilön Liam Hemsworth (@liamhemsworth) jakama julkaisu