Poliisiauto törmäsi hirveen hälytysajossa – karut kuvat turmapaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa vietetään parhaillaan hirvikolarien kannalta vaarallista kautta, kun hirvet liikkuvat teiden liepeillä varsinkin aamuisin ja iltaisin. Siksi autoilijoiden tulee olla erityisen tarkkaavaisia. Nyt myös poliisiauto on joutunut hirvikolariin ollessaan hälytysajossa Eurajoella.

Valtatie 8 -tiellä poliisimaijan eteen ilmestyi yllättäen hirvi, johon törmäämistä ei kyetty estämään. Hirvi osui suoraan pakettiauto-tyyppisen poliisiauton keulaan ja lensi siitä vielä valaisinpylvääseen. Törmäyksen voimasta kertoo, että valaisinpylväs katkesi hirven osuttua siihen. Luonnollisesti hirvi kuoli onnettomuudessa.

– Oheisten kuvien myötä autolijat voivat pysähtyä miettimään mitkä olisivat seuraukset jos kyseiseen kolariin joutuisi vaikkapa omalla henkilöautolla, komisario Marko Heikkilä muistuttaa.

Poliisiautolla liikkeellä olleet poliisit loukkaantuivat lievästi, mutta poliisin mukaan tilanteessa oli edellytykset vakavampiin seurauksiin. Turmapaikalla on riista-aita, ja siksi viranomaiset haluavatkin muistuttaa autoilijoita tarkkaavaisuudesta myös riista-aitojen suojaamilla alueilla.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat