34 000 kiloa ankeriaita autokolarissa – limainen seuraus yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joillain eläimillä on erikoisia taitoja, joita ne käyttävät esimerkiksi puolustautumiseen. Ankeriaat erittävät runsaasti paksua, liukasta ja tarttuvaa limaa joutuessaan tukaliin tilanteisiin. Nyt Yhdysvalloissa on tapahtunut auto-onnettomuus, jossa oli osallisena ankeriaita kuljettanut kuorma-auto.

Oregonissa tapahtuneessa onnettomuudessa kuorma-auton kuljettaja joutui jarruttamaan äkillisesti tietyön johdosta, ja siksi kyydissä olleet 34.000 kiloa ankeriaita levisivät maantielle ja muun muassa viereisen henkilöauton päälle.

Kolari oli luonnollisesti ankeriaille erittäin stressaava tilanne, minkä johdosta ne ryhtyivät erittämään erittäin suuren määrän limaa. Poliisin julkaisemissa valokuvissa näkyy millaista jälkeä ankeriaiden mukanaolo aiheutti kolaripaikalla.

Splash
Splash
Splash