Saabin myynti-ilmoitus: ”Tussunsaantitakuu: Jos et saa…”

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Autojen myynti-ilmoituksissa nähdään ajoittain hyvinkin värikästä kieltä, kun auton myyjät kertovat myynnissä olevasta menopelistään ja sen ominaisuuksista. Parhaillaan Facebookin julkisessa Äijien kirppis K-18 -ryhmässä on tarjolla Turbo-Saab.

Hinta tuskin on monellekaan este, sillä auto vaihdetaan esimerkiksi hattarakoneeseen. Myyjän mukaan tällä harvinaisella kolmelitraisella ja 200 hevosvoiman Saabilla on lähes takuuvarma saada menestystä vastakkaisen sukupuolen keskuudessa.

– Tussunsaantitakuu: Jos et saa kolmen viikon sisällä vastakkaisen sukupuolen parasta antia eli suoraan sanottuna et pääse pukille, niin lupaan myydä siinä tapauksessa luuserille halvalla 90 Saapin vm.1986, jolloin saanti on varmaa. Osta saappi ja nöyrryytä naapurin pökö pemaristi, ilmoituksessa kerrotaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.