Reino Nordinille jo tuplaplatinaa – Antaudun-hitin menestys jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reino Nordinin helmikuussa julkaisema single Antaudun jatkaa menestystään. Kappale rikkoi Spotifyssa viikonlopun aikana tuplaplatinarajan, eli kahdeksan miljoonaa striimiä. Antaudun on näin ollen Reinon uran ensimmäinen tuplaplatina-sinkku.

Lähes viisi kuukautta julkaisunsa jälkeen Antaudun löytyy edelleen Suomen Spotifyn soitetuimpien biisien listan sijalta 27. Kappale on Spotifyn lisäksi toiminut myös radioissa. Kappaleella oli hallussaan lukuisat soittolistat valtakunnan suurimmilla radiokanavilla, minkä ansiosta Antaudun oli Suomen radioiden soitetuin kappale peräti viisi viikkoa putkeen.

– Antaudun on just se biisi, jolla ikinä olisin halunnut näin suuren suosion saavuttaa. Se on biisi, jonka esittäisin ilomielin livenäkin 8.000.000 kertaa ja näemmä saankin näin tehdä, kiitos kaikkien niiden tuhansien ihmisten, joiden sydämeen se on nyt ankkuroitu, Reino Nordin kertoo.

Reino Nordin on kesän aikana päässyt esiintymään Suomen kovimmille festivaalilavoille, joista yhtenä mainittakoon Ruisrockin legendaarinen Rantalava. Ruisrockissa kuultiin maistiaisia tulevasta, kun Reino esitti ensimmäistä kertaa seuraavan Ihmeeni-sinkkunsa rantalavan yleisölle.