Kauppa kiteytti Suomen kesän: ”Täältä tulee aurinko… Nyt -50%”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kesä on vanhan sanonnan mukaan lyhyt ja vähäluminen. Tänä kesänä tuo sanonta on osunut kohdalleen paremmin kuin miesmuistiin, sillä kunnon kesä ei ole vielä edes alkanut, ja elokuu on jo oven takana.

Myös kaupat näyttävät noteeranneen ikävän kesän, sillä monin paikoin kesätuotteet ovat jääneet käsiin ja ovat nyt rajussa alennusmyynnissä. Niin myös Ylöjärvellä, jossa Staran lukija bongasi aurinkoisen viestin sisältävän koristetyynyn. Tekstin ”Here comes the sun…” sisältävä tyyny oli myynnissä puoleen hintaan, ja se ikään kuin kiteytti kuluneen kesän tunnelmat.

Lukijan kuva

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat