StaraTV: Erin haastattelussa Tammerfesteillä

Festarit Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen popmaailman kestotähti Erin Anttila kiertää parhaillaan maamme kesätapahtumia keikkailemassa, mutta kulunut kevät vei hänet myös Idols-ohjelman tulevan tuotantokauden kuvauksiin. Erin toimii ohjelman tuomarina yhdessä Antti Tuiskun ja Jurekin kanssa.

Stara tapasi Erinin eilen Tammerfesteillä, jossa hän sai kunnian avata tapahtuman pääareenan päälava Ratinanniemen Festivaalipuistossa.

Erin kertoo haastattelussa muun muassa kesän kuulumisistaan ja muun muassa valottaa hieman missä vaiheessa Idols-kuvaukset tällä hetkellä ovat. Samalla Erin paljastaa miten Idols-kisassa jatkoon pääsijöitä on valittu ja miten hän ehtii rentoutua keikkakesän tiimellyksessä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat