Apulannan hittiparaati villitsi Tammerfesteillä – katso kuvakooste torstailta!

Festarit Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Tampereella käynnissä olevan Tammerfest-tapahtuman torstai oli vauhdikas sen pääareenalla, eli Ratinanniemen Festivaalipuistossa. Päivän suurin tähti oli Apulanta, jonka hittiparaati haki vertaistaan, ja yhtye oli muutenkin loistavassa vedossa.

Apulannan energia jätti tuskin ketään kylmäksi, mutta jos jätti, niin yhtyeen esiintymisen aikana eturivin katsojia grillattiin poikkeuksellisen voimakkailla ja näyttävillä pyroteknisillä tulenlieskoilla, joiden aikana jopa kaiken nähneet järjestysmiehet säikähtivät.

Torstain festaripäivän aloitti pääareenalla Mira Luoti, jonka jälkeen iltapäivän auringon kanssa kilpaa yleisöä lämmitti Sanni. Jenni Vartiainen muisteli parin vuoden takaista rankkasadetta, ja samassa taivaalta alkoi pudota taas vettä yleisömereen. Illan päätti Haloo Hesinki! -yhtye. Tänään perjantaina lavalle nousevat muun muassa Antti Tuisku, Dingo, Popeda ja Roope Salminen & Koirat.

Tammerfest 2017, Apulanta, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Apulanta, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Apulanta, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Apulanta, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Apulanta, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Jenni Vartiainen, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Jenni Vartiainen, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Jenni Vartiainen, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Jenni Vartiainen, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Haloo Helsinki!, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Haloo Helsinki!, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Haloo Helsinki!, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Haloo Helsinki!, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Haloo Helsinki!, Kuva: Stara
Tammerfest 2017, Haloo Helsinki!, Kuva: Stara