Realityhottiksen bikinivartalo auringonlaskussa – kumpi hehkuu kauniimmin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Parhaillaan Kimberley Garner on lomailemassa St. Tropezissa, jossa hän käyskenteli eilen illalla auringonlaskun aikaan laiturilla. Hänen valkoisiin bikineihin sonnustautunut vartalonsa sädehti kilpaa auringonlaskun kanssa.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash