Yksin kotona -elokuvan isä löydettiin kuolleena hotellista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä John Heard on kuollut. Hän menehtyi perjantaina Kalifornian Palo Altossa 71-vuotiaana. Heard tähditti 80- ja 90-luvuilla useita suosittuja elokuvia, joista tunnetuimpiin lukeutuu esimerkiksi Yksin kotona, jossa hän näytteli McCallisterin elokuvaperheen isää.

Asiasta uutisoineen TMZ-viihdejulkaisun mukaan hotellisiivooja löysi John Heardin kuolleena hotellihuoneesta. Julkaisu perustaa tietonsa näyttelijän perhelähteisiin. Paikalle hälytettiin ensihoitajat ja poliisit, mutta näyttelijän pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä.

Heard julistettiin kuolleeksi paikan päällä. Kuolinsyy ei ole vielä selvillä, ja sen selvittämiseksi on käynnissä tutkimukset. Poliisi ei kuitenkaan epäile laittomuuksia. John Heard oli pari päivää aiemmin ollut pienehkössä selkäleikkauksessa.