Anssi Kela kompastui johtoon keikalla – jalka murtui! Esiintyy jatkossa istuen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiartisti Anssi Kela esiintyi viikonloppuna Helsingin Tavastialla ja veti myös itsensä mukaan yhden vuoden parhaista keikoistaan. Esiintyminen ei kuitenkaan mennyt kaikin puolin maaliin, sillä artistin jalka murtui kesken energisen keikkansa. Kela kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa.

Petri Ruusunen -kappaleen aikana Anssi Kela kompastui lavalla olleeseen johtoon sillä seurauksella, että hän menetti tasapainonsa juostessaan lavan poikki. Hänen vasen jalkansa loukkaantui sillä seurauksella, että jalka murtui.

Keikkansa Kela onnistui vetämään loppuun loukkaantumisesta huolimatta ilman ongelmia, sillä hän pystyi sulkemaan kivun pois. Tavastialta hän meni kuitenkin lääkäriin ja röntgeniin, jossa vasemmassa jalassa todettiin Kelan mukaan ”reilu hematooma ja diafyysin murtuma”.

– Joudun nyt ottamaan jonkin aikaa vähän iisimmin. Keikkoja ei ole tarkoitus perua, mutta ne pitänee suorittaa istuen, Anssi Kela kirjoitti Facebookissa.