Bella Thorne kuvattiin läpinäkyvässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 19-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Bella on esiintynyt julkisuudessa viime aikoina poikkeuksellisen rohkeissa asuissa, eikä nyt tullut siihen poikkeusta. Hän asteli nimittäin Hollywoodissa paita auki sisältö kuin tarjottimella. Hänen alusasunsa paljasti kaiken lisäksi sisältönsä melko hyvin.

Bella Thorne tuli taannoin kaapista, kun hänen faninsa kysyi Twitterissä onko hän biseksuaali. Näyttelijätär vastasi ytimekkäästi ”Kyllä”. Thornen fanit suhtautuivat paljastukseen lämpimästi. Thornen seksuaalisella suuntautumisella on spekuloitu siitä saakka, kun hän alkoi jakamaan Snapchatissa ja Instagramissa intiimejä kuvia veljensä ex-tyttöystävä Bella Pendergastin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash