SI-bikinikaunotar peppu hiekassa – kuinkas tässä nyt näin kävi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

Eilen Joy ikuistettiin poseeraamassa bikinikuvauksissa Floridan Miami Beachilla, jossa hän poseerasi kameroille Issa De Mar -merkin bikineissä. Kuvausten tiimellyksessä bikinikaunottaren takapuoli tahriintui hiekkaan, mutta se tuskin menoa haittasi.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash