Venezuelalainen missikaunotar paljasti bikinivartalonsa – ja syystäkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Alexandra Rodriguez seurusteli vuonna 2016 hetken poptähti Justin Bieberin kanssa ja nousi julkisuuteen. Sittemmin suhde kuitenkin loppui, mutta Rodriguez jäi julkisuuteen ja on noussut paparazzien seuraamaksi julkkistähdeksi.

Eilen Alexandra Rodriguez kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän käyskenteli rannalla valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Samalla hänen upea bikinivartalonsa pääsi oikeuksiinsa.

25-vuotias Alexandra Rodriguez, koko nimeltään Maira Alexandra Rodriguez Herrera, on syntynyt Venezuelan Maracayssa ja lyhensi nimensä aloittaessaan malliuransa. Kaunotar voitti vuonna 2014 Miss Earth Venezuela -missikilpailun ja hänet on nähty myös näyttelemässä East Los High -sarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash