Ex-teinipoppari kurvaili vesijetillä bikineissä – kurveja riitti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Hänellä oli kuitenkin vakavia ongelmia levy-yhtiönsä kanssa, joten musiikkiura meni jäihin laulajattaresta riippumattomista syistä. Viime vuodet Milian on keskittynyt muihin asioihin.

Nyt Christina on viettänyt vauhdikasta rantapäivää yhdessä ystäviensä kanssa, sillä hän jätti Miami Beachin rantaviivan kaahaillen vesijetillä. Pelastusliivien alla oli luonnollisesti pelkät bikinit.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat