18 miljoonan kuolaama povipommi juhli näyttävästi Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on huippusuosittu kaunotar.

Claudia Alende ei ole kovin tuttu näky julkkisbileissä, mutta nyt hän on tehnyt harvinaisen näyttäytymisen Miamissa järjestetyssä tapahtumassa. Yhdessä poikaystävänsä Michaelin kanssa liikkunut Claudia oli juhlimassa Miami Dade FC -jalkapallojoukkueen mestaruutta.

23-vuotias brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.

Splash
Splash
Splash