Älä koskaan pysähdy vesiliukumäessä – video näyttää miten huonosti voi käydä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vesihuvipuistot ovat mainioita paikkoja kesäpäivien viettämistä varten. Netissä leviää parhaillaan video, jolla näytetään vesiliukumäessä tapahtuva törmäys. Syynä on edellisten laskijoiden pysähtyminen keskelle mäkeä.

Vesiliukumäessä kannattaa laskea kerralla loppuun saakka, mikäli ei halua ruhjeita tai jopa murtumia muistoksi. Vesiliukumäen työntekijöillä on vastuu tarkastaa, että edelliset laskijat ovat ehtineet alta pois ennen seuraavaa hurvittelijaa. Silti, vesiliukumäessä ei saa pysähtyä kesken matkan, mikäli puistossa on muitakin laskijoita.

Videolla olevat tytöt ovat pysähtyneet mitä ilmeisesti valokuvan ottamista varten. Yhtäkkiä heidän yläpuoleltaan laskee seuraava laskija täyttä vauhtia. Tytöt eivät ehdi alta pois ja seurauksena on mojova törmäys. Jokainen laskija sai varmasti ainakin pintapuoleisia vammoja kesken liu’un pysähtyneiden laskijoiden typeryyden vuoksi.