Lippalakki soittaa musiikkia – yhteys kännykkään Bluetoothilla

Digi · Terhi Piiroinen

Atari on tuonut markkinoille lippalakin, jossa on Bluetooth-yhteyden avulla toimivat kaiuttimet. Uudenlaisen kuuntelukokemuksen tarjoava lakki on nimeltään Speakerhat. Kaiuttimet sijaitsevat päähineen lipassa.

Atari on julkaissut uutuustuotteensa yhdessä Audiowear-yhtiön kanssa. Speakerhatin lipassa olevien kaiuttimien lisäksi hatussa on puhelinkeskustelut mahdollistava mikrofoni. Yksityisyydestä ei ole tietoakaan, sillä kaiuttimet kuuluvat päähineen pukeneen lisäksi myös muualle ympäristöön.

Yksi mielenkiintoisista ominaisuuksista on se, että mikäli seurueella on useampi Speakerhat, voi ne syknoroida keskenään soittamaan samaa musiikkia. Atari suunnittelee julkaisevansa hatusta seuraavan malliston Blade Runner 2049 -elokuvan ilmestymisen aikaan.

Atari