Itsepäinen koira ei halunnut lähteä puistosta – seuraus sai silminnäkijät nauramaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puistoon pääseminen on koirille päivän kohokohta, eikä kotiin paluu tunnu niistä aina mieleiseltä ajatukselta. Itsepäisten koirien kiukunpuuskat ovatkin epäilemättä tuttuja monille lemmikinomistajille.

Australian Queenslandissa kuvatulla Facebook-videolla tavataan puistoilun makuun liiankin hyvin päässyt kultainennoutaja. Se ei suostu liikahtamaankaan omistajan yrityksistä huolimatta.

Koira jää makaamaan asfaltille miehen yrittäessä vetää eläintä mukanaan. Lopulta omistaja irrottaa hihnan, ja lähtee kävelemään pois kultaisennoutajan luota.

Vanha konsti toimii, sillä pian koira lähtee kuitenkin seuraamaan pois kävelevää omistajaansa. Tilannetta vierestä seuranneilla oli selkeästi hauskaa, joskin omistajan kannalta tilanne oli tuskin yhtä mieluisa.

 

This poor pup REALLY didn't want to leave. Was a ruff day: http://www.9news.com.au/national/2017/08/07/17/44/cranky-dog-plays-dead-for-almost-a-minute-in-front-of-crowd?ocid=Social-9NewsGCVid: Kristen Bohlsen. #9News | http://9News.com.au

Publié par 9 News Gold Coast sur dimanche 6 août 2017