Pariskunnan orgasmit kestävät 18 tuntia – taustalla muinainen filosofia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Esoteerisen filosofian piiriin kuuluva tantra on muinainen fyysinen ja mentaalinen toimintamuoto, jossa ylitetään minuuden rajoja. Pääasiallisena tarkoituksena on valaistua ja menestyä syvällisten energiakanavointien kautta. Tantraa hyödynnetään myös seksissä.

Yksi tantraseksiä harrastavista pareista on teksasilainen Scott ja Melanie McClure. He ovat olleet naimisissa kahdeksan vuotta. Pariskunta on harjoitellut tantraseksiä pitkään, ja nykyisin heidän orgasminsa voivat kestää peräti 18 tuntia. Tantraseksissä on kyse muustakin kuin perinteisestä yhdynnästä. Orgasmit voivat syntyä pelkästä halauksesta, pariskunta kertoo This Morning -ohjelmassa.

Kyseessä on voimakkaampi, hitaampi ja syvällisempi seksin muoto, jossa kosketellaan paljon ja keskitytään tuntemuksiin. Tantran aikana voi päästä erittäin lähelle kumppania sekä fyysisesti että psyykkisesti. Kiireetön seksi kulkee aina yhteisestä meditoinnista kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja kohti intensiivistä nautintoa. Tantran avulla avataan tavallaan sielu kumppanille, jonka mukana voi saavuttaa uskomattomia sarjaorgasmeja. Tärkeintä on olla läsnä – vaikka monta tuntia putkeen.

Publié par Ecstatic Hearts Tantra sur jeudi 27 avril 2017