Tyttö kuuli saavansa pikkuveljen – pettyi karvaasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toista lastaan odottava Siobhan O’Brien -niminen perheenäiti oli tiennyt, että hänen kolmevuotias tyttärensä toivoi saavansa pikkusiskon. Äiti odotti kuitenkin poikaa, jonka tiesi olevan tyttärelle mahdollisesti pieni pettymys.

Pettymys osoittautui kuitenkin melkoisen suureksi äidin paljastaessa vauvan sukupuolen tytölle. Tyttö sai vauvalta lahjaksi kortin, jonka sisällä oleva väri paljasti tytölle vauvan olevan sukupuoleltaan poika. Kun tytär ymmärsi tämän, hän alkoi heti itkemään lohduttomasti.

Tyttö alkoi itkemään kovaan ääneen ollessaan niin pettynyt siihen, että vauva onkin poika. Tyttö oli halunnut itselleen pikkusiskon, minkä vuoksi uutiset musersivat hänet täysin. Lopulta kortin sisällä olevat makeiset saivat tytön hieman leppymään, mutta hän oli edelleen sitä mieltä, että makeisista huolimatta hän ei rakasta pikkuveljeään.