Auto tukki ajoväylän – kehonrakentaja työnsi pois paljain käsin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Naapurien väliset riidat voivat johtaa toisinaan arvaamattomiinkin tilanteisiin. Harva kuitenkaan osaisi odottaa näkevänsä kehonrakentajan siirtämässä henkilöautoa paljain käsin, kuten Iso-Britanniassa kävi taannoin.

Abi Mustafa ja hänen naapurinsa olivat jo kuukauden ajan kiistelleet autojen parkkeeraamisesta. Riita kulminoitui lopulta siihen, että naapurit parkkeerasivat autonsa suoraan Mustafan pihatien eteen. Silloin nainen päätti pyytää veljenpoikaansa Hakan Acarin apuun.

Naapureiden järkytykseksi naisen veljenpoika tunnetaan myös nimellä Tulk, eli turkkilainen Hulk. Kehonrakennusta harrastava mies työnsi auton pois tätinsä pihatien edestä ongelmitta paljain käsin.

– Jos et suostu siirtämään tätini pihatien tukkivaa autoa, tekee Tulk näin, Hakan Acar kirjoitti Facebookissa jaettuaan tapauksesta kuvatun videon.

 

If you refuse to move your car thats blocking my aunties drive way this is what the TULK does 😎SHARE SHARE SHARE, lets get viral 😂Abi Seri Adem Devin Has Huseyin Kenan Ayse Canan MuratFollow my insta: the_tulk'Disclaimer: This video is exclusively managed by Mercury Press. To license or use in a commercial player please contact info@mercurypress.co.uk or call +44 (0)151 709 6707'

Publié par Hakan Acar sur dimanche 24 septembre 2017

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.