1990-luvun teinipoikien päiväuni yhä tulikuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina miesten päiväunena lukuisia elokuvia tähdittänyt leffakaunotar Jennifer Connelly on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa pintajulkisuudesta, eikä häntä ole nähty viime vuosina myöskään menestysrooleissa. Nyt Connelly on ikuistettu pitkästä aikaa julkkisjuhlissa.

Jennifer Connelly kuvattiin Ranskassa saapumassa Pariisin muotiviikoilla Place Vendomessa mjärjestettyyn muotinäytökseen. Samalla hän osoitti olevansa edelleen takavuosien veroinen kuvankaunis näky.

43-vuotias Jennifer Connelly tuli julkkikseksi jo kymmenvuotiaana toimiessaan lapsimallina. New Yorkissa varttunut neitokainen aloitti myös näyttelemisen varhain ja hänen debyyttinsä tapahtui jo vuonna 1984 Sergio Leonen gansterielokuvassa Once Upon A Time In America. Sittemmin Jennifer Connelly on nähty muiden muassa elokuvissa Kaunis mieli, Unelmien sielunmessu, Hulk ja Blood Diamond – veritimantti.

Splash
Splash
Splash