Mies silitti leijonaa eläintarhassa – ei olisi kannattanut!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmissa eläintarhoissa pyritään pitämään huoli siitä, etteivät vieraat pääse liian lähelle häkeissään olevia eläimiä. Rauhallisiltakin vaikuttavat villieläimet voivat käyttäytyä erittäin arvaamattomasti ihmisten lähestyessä niitä.

Tuoreella videolla rugbypelaaja Scott Baldwin on vierailemassa Etelä-Afrikassa sijaitsevassa Bloemfoteinin eläintarhassa. Puiston säännöt eläimiin koskemisesta eivät vaikuta olevan järin tarkat, sillä mies pääsee helposti silittelemään kaltereiden takana olevaa leijonaa.

Kuten arvata saattaa, tilanne ei päädy hyvin. Leijona yllättää Baldwinin puremalla häntä käteen. Urheilijan onneksi eläin ei pure häntä erityisen kovaa, ja mies onnistuu vetämään raajansa pois häkistä ennen kuin on liian myöhäistä.

Metro-lehden mukaan Baldwin toimitettiin sairaalaan, jossa hän sai tikkejä haavoihinsa. Valmentaja Steve Tandy kuvaili urheilijan tekoa typeräksi ja pahemmilta vammoilta välttynyttä Baldwinia onnekkaaksi.