Avulias koira auttoi miehiä – siisti pihaa hurrikaanin jäljiltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hädän keskellä on tärkeintä, että ihmiset tulevat yhteen ja jokainen auttaa omalla tahollaan niin paljon kuin pystyy. Nyt jopa eräs koira on ollut ihmisille avuksi Puerto Ricossa riehuneen Maria-hurrikaanin jälkeen auttamalla pihojen siistimisessä.

Hellyttävällä videolla nähdään miten perheen lemmikkikoira on alkanut miesten kanssa siistimään parkkipaikalta näyttävää aluetta. Koira on ottanut suuhunsa todella suuren oksan, jonka se kuljettaa vaivalloisen näköisesti tien sivuun. Siistijät olivat varmasti kiitollisia avusta, vaikka koiran tarkoitus taisikin olla tosin hauska leikki kuin auttaminen.

Aiemmin uutisoisiin miten yhdysvaltalainen räppäri Pitbull tarjoutui lennättämään yksityiskoneensa avulla Puerto Ricon syöpäpotilaita Yhdysvaltoihin, että he pystyvät saamaan tarvitsemaansa hoitoa. Myös laulaja Jennifer Lopez on lahjoittanut hurrikaanin turmelemille alueille miljoona dollaria.