Jounin Kaupassa tehtiin 10 kilon hampurilainen – ja 5 kiloa ranskalaisia: ”Pelkästään majoneesia 2 litraa”

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on viime aikoina herkutellut oikein kunnolla, sillä kerroimme äskettäin miten hän valmisti peräti kahdeksankiloisen cocktailpiirakan. Nyt Jounin Kaupalla on pantu näyttävästi paremmaksi, sillä työn alla oli tällä kertaa valtavan kokoinen hampurilainen.

– Väsättiin Jonnelle yli 10kg painava hamppari, 5kilon ranu annoksella ja tietysti 10L kokista kyytipojaksi!! Kaloreita hulppeat parikytätuhatta!!! Juma!! Pelkästään majoneesia meni 2L, Sampo Kaulanen kertoo sosiaalisessa mediassa.

10 kiloa hampurilaista, viisi kiloa ranskalaisia ja 10 litraa kolajuomaa ei luonnollisestikaan mennyt alas yhden miehen voimin, joten siitä riitti jaettavaa myös kaupan muulle henkilökunnalle.