Värikkäät mozzarellatikut ovat syksyn hittiherkku

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sadunomainen yksisarvinen on vallannut muotimaailman vauhdilla. Ihmiset mieltävät yksisarviselle värikkään pastellin sävyissä hohtavan harjan, minkä vuoksi muun muassa monivärinen hiustyyli on nimetty yksisarviseksi. Värien ilottelu on myös levinnyt ravintoloihin, jotka ovat alkaneet keksimään omia yksisarvisten inspiroimia ruokia ja juomia.

Aiemmin Starbucks-kahvilaketju lähti villitykseen mukaan ja lanseerasi oman Unicorn Frappuccino -kahvijuomansa, josta tuli nopeasti todella suosittu. Nyt New Jerseyssa sijaitseva Tony Boloney’s -pizzeria on alkanut tekemään värikkäitä mozzarellatikkuja.

Mozzarellatikkuannoksen nimi on Cosmopolitan-sivuston mukaan Unicorn Blood Sticks. Jättimäisiä mozzarellatikkuja tulee annokseen viisi kappaletta, ja niistä jokaisessa on eri värinen mozzarellajuusto. Kun tikun halkaisee keskeltä, sen sisältä voi valua esimerkiksi sinistä, vihreää, punaista tai keltaista juustoa.