Presidenttiparille tulossa tyttö vai poika?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Presidentin kanslia kertoi eilen, että presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio odottavat vauvaa. Pienokaisen laskettu aika on helmikuussa 2018. Presidenttipari kertoi, että lasta on odotettu ja toivottu jo vuosien ajan.

69-vuotiaalla Niinistöllä on kaksi aikuista lasta, ja 40-vuotiaalle Haukiolle lapsi on ensimmäinen. Presidenttipari on ollut naimisissa vuodesta 2009. Lapsen sukupuolta ei ole vielä paljastettu, mutta spekulaatiot ovat verkossa täydessä käynnissä. Kerro kommenteissa kumpaa sinä toivot? Vastaa Staran kysymykseen tästä.

Presidentin kanslian mukaan perheenlisäys ei vaikuta Niinistön presidentin työtehtävien hoitamiseen. Tämä siitä huolimatta, että presidentinvaalien ensimmäinen ja toinen kierros osuvat juuri lasketun ajan lähelle. Onnellinen perheuutinen levisi eilen nopeasti tiedotusvälineisiin ympäri maailmaa.