Sauli Niinistö liitettiin Yösyöttö-julisteeseen – hulvaton tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalaiset saivat iloisen uutispommin, kun presidentin kanslia ilmoitti presidenttiparin odottavan helmikuussa syntyvää perheenlisäystä. Pari päivää aiemmin Suomessa sai ensi-iltansa komediaelokuva Yösyöttö, jonka kertoo perheenisän elämästä vastasyntyneen vauvan kanssa.

Kuten odottaa saattoi, yhdistettiin nämä kaksi pian toisiinsa. Sauli Niinistön kasvoilla tuunattu Yösyöttö-elokuvan juliste naurattaa parhaillaan verkossa. Samalla ajatuksella versionsa julisteesta ovat sosiaalisessa mediassa julkaisseet tähän mennessä ainakin Radio Helsinki ja Toivo Haimi.

Perjantaina ensi-iltansa saanut Yösyöttö-elokuva sai viikonloppuna 24.900 katsojaa, vaikka elokuvaa ei esitetä lainkaan Finnkinon elokuvateattereissa. Kiinalaisessa omistuksessa oleva Finnkino vaatii suurempia osuuksia kotimaisen elokuvan lipputuloista, mutta elokuvan levittäjä ei suostunut vaatimuksiin. Parhaillaan elokuvaa esitetään muissa kuin Finnkinon teattereissa.

#Vaalivauva elokuvaa odotellessa ❤ #radiohelsinki #sauliniinistö #jennihaukio

Henkilön Radio Helsinki (@radiohelsinki) jakama julkaisu