Mies katseli maratonia ja masturboi – sitten poliisi sai siitä tiedon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Jerseyn osavaltiossa järjestettiin puolimaratoni. Yksi Emersonin kauungin kadulla maratonia seuranneista oli 55-vuotias Thomas Pantuso -niminen mies. Hänen urheiluhuumansa päättyi käsirautoihin.

Thomas Pantuso oli asettunut Run The Reservoir half Marathon -nimisen kilpailun ensimmäisen mailin kohdalle seuraamaan ohi juoksevia maratoonareita. Yhtäkkiä mies oli laskenut jalassaan olleet pyjamapöksyt ja aloittanut masturboimisen. Hänen napillinen paitansa oli ollut auki paljastaen ylävartalon samalla, kun hän harjoitti omatoimirakkautta juoksijoiden edessä.

Juoksijat olivat järkyttyneet näystä. Onanointiin innostunut Pantuso pidätettiin. Poliisit toimittivat hieman erilaisen urheiluhullun putkan sijasta sairaalahoitoon, Pascack Valleyn Daily Voice uutisoi.